shopping_cart
Galaxy A10

Galaxy A10

Ge kraft till din vardag med en telefon som leverar den prestanda du behöver, i en prisvärd packetering.
Galaxy A10
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Fantastisk skärm.

6,2 tum HD+ skärm som du inte kommer att kunna slita blicken från. A10s Infinity-V-skärm förändrar förutsättningarna genom att ta dig närmare innehållet.

Fantastisk kamera.

Fota på dina villkor med den bakre kameran på 13MP och framkameran på 5MP för skarpa, ljusstarka och färgäkta foton med ett knapptryck.

Långvarigt batteri.

Galaxy A10 har en batterikapacitet på 3400 mAh som tar dig genom dagen, och med 15W Snabbladdning är du tillbaka på nolltid.


Gör innovation tillgänglig.

Galaxy A10 är gjord för alla – för att det fantastiska är till för alla.

Gjord för fokus.

Ett gränssnitt hjälper dig att fokusera på det som betyder något. Hårdvara och mjukvara arbetar tillsammans, med innehåll och funktioner vid dina fingerspetsar så att du kan nå dom snabbare. Använd Night Mode för en bekvämare upplevelse i mörker, och med klara och intuitiva bilder blir smidigare än någonsin.

Skyddar varje lager.

Galaxy A10 är skyddad enligt standard av Samsung Knox, säkerhetsplatformen byggd från chippet och upp. Oavsett var du går eller vad du gör kan du vara säker på att ditt företags data förblir trygg med överlägset skydd som är enkelt att hantera.

Enkel, vacker design.

Galaxy A10s smala design på 8,1 mm känns som om den är gjord för din hand. Den glansiga plastfinishen är enastående, och när du väl har den i ditt grepp, kan du aldrig släppa taget.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa Galaxy A10