shopping_cart
Galaxy A20e

Galaxy A20e

Den är tålig och lättburen, har en 5,8 tums Infinity-V Display och är 8,4mm tunn med mjuka kanter: Galaxy A20e ger dig allt du behöver, och är samtidigt prisvärd.
Galaxy A20e
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Högupplöst skärm.

Med en 5,8 tums HD+ kan-till-kant Infinity-V Display kan du se varje millimeter av innehållet. Det är den största 19.5:9 skärm-ration någonsin.

Dubbel kamera.

Den dubbla kameran har en 13MP(F1.9) och en 5MP Ultra Wide kamera. Med en 123-gradig vinkel, får den plats med mer i varje bild du tar.

Kapacitet för dagen.

Ett rejält batteri på 3000 mAh låter dig hålla ditt tempo hela dagen. Och 15W snabbladdning fyller snabbt på krafterna igen.


Allt du behöver.

Från en stor, vacker skärm till oavbruten prestanda har den allt du vill ha från en telefon i ett unikt men ändå prisvärd paket.

Gjord för fokus.

Ett gränssnitt hjälper dig att fokusera på det som betyder något. Hårdvara och mjukvara arbetar tillsammans, med innehåll och funktioner vid dina fingerspetsar så att du kan nå dom snabbare. Använd Night Mode för en bekvämare upplevelse i mörker, och med klara och intuitiva bilder blir smidigare än någonsin.

Skyddar varje lager.

Galaxy A20e är skyddad enligt standard av Samsung Knox, säkerhetsplatformen byggd från chippet och upp. Oavsett var du går eller vad du gör kan du vara säker på att ditt företags data förblir trygg med överlägset skydd som är enkelt att hantera.

Smal och stilren.

Med smala 8,4mm passar Galaxy A20e bekvämt i en hand. Den smidiga och smala designen har en händig fingeravtrycksläsare på baksidan och vackra linjer och kurvor.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa Galaxy A20e