shopping_cart
Galaxy A40

Galaxy A40

Galaxy A40 karaktäriseras av sin smakfulla design, en säker fingeravtrycksläsare och en skärm som ger dig mycket mer.
Galaxy A40
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Enastående skärm.

Se detaljerna i allt du vill titta på. Galaxy A40 är utrustad med en superskarp Super AMOLED-skärm på 5,9 tum som täcker 93% av skärmen.

Stick ut med stil.

Den eleganta, smala och vackra Galaxy A40 är designad för att sticka ut. Detaljer och material med verklig premiumkänsla gör att den ligger bekvämt i din hand.

Fånga varje stund.

Den häpnadsväckande dubbla kameran består av en 16MP-kamera och en 5MP ultravid kamera med fält på 123 grader, och låter dig se och fånga varje ögonblick.


Mer, i en smakfull design.

Lev, se och fånga världen genom din Galaxy A40 och upplev dess imponerande prestanda.

Vidga dina vyer.

Nu ryms mer av det du ser – dag som natt. Den ultravida kameran öppnar upp vinklarna och tack vare den ljuskänsliga huvudkameran får du verklig skärpa i dina bilder, oavsett var och när du tar dem.

Integrerad säkerhet.

Galaxy A40 är, som av standard, skyddad av Samsung Knox, säkerhetsplatformen som är integrerad från chippet och upp. Var du än går och vad du än gör kan du vara säker på att din företagsdata hålls trygg med överlägset skydd som är enkelt att administrera.

Batteri som håller.

Galaxy A40 är utrustad med ett riktigt kraftfullt batteri på 3100mAh – för att du ska kunna göra det du vill längre. Och om krafterna börjar ta slut går det snabbt att ladda upp till max igen, tack vare 15 W-snabbladdaren

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa Galaxy A40