shopping_cart
Galaxy A51

Galaxy A51

Galaxy A51 kännetecknas av sin eleganta design, heltäckande skärm, kraftfullt batteri och superskarpa kameror och erbjuder innovation för alla.
Galaxy A51
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Infinity-O Display.

Bakom den symmetriska 6,5-tums Infinity-O-skärm levererar Super AMOLED färgteknik superb färgåtergivning i allt du ser på och gör.

Super Quadkamera.

Vare sig du vill fånga vida landskap, fokusera på riktig små detaljer eller ta en bild på natten, erbjuder Quadkameran professionell kvalitet med enkelhet.

Imponerande prestanda.

Galaxy A51 har en avancerad Octa-core-processor och upp till 4GB av RAM ger dig smidig och effektiv prestanda, så att du kan vara i nuet.


Upplev kraft.

Med Galaxy A51 får du allt du behöver, för mindre.

Maxa din dag.

Livet ska levas och mobilen ska hålla. Ett kraftfullt batteri på 4,000mAh gör att du kan streama, dela och spela länge. Med supersnabb laddning får du ny kraft på bara några minuter.

Skyddar varje lager.

Inbyggt i mobilens hård- och mjukvara försvarar Samsung Knox ditt innehåll från obehörigt intrång. Samsung Knox fungerar så fort du startar Galaxy A51 och skyddar din mest känsliga information mot skadliga hot.

Färgstark och bekväm design.

Med snygg design och mjuka hörn, är Galaxy A51 vacker att se på och den ligger bekvämt i handen. Dess premiumglansfinish gör den enkelt att hålla, och det rytmiska mönstret ger en unik känsla.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa Galaxy A51
Galaxy A51 React Case

Galaxy A51 React Case

Fodral med eleganta linjer och superslimmad form som förser din mobil med pålitligt Otterbox-skydd.

SEK 12

Månadsavgift

-

Engångskostnad