shopping_cart
Galaxy A71

Galaxy A71

Från en stor, vacker skärm till orubbad prestanda, har den allt du vill ha från en telefon i ett unikt men samtidigt prisvärt paket.
Galaxy A71
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Infinity-O-skärm.

Bakom den symmetriska 6,7-tums Infinity-O-skärm levererar Super AMOLED Plus färgteknik superb färgåtergivning i allt du ser på och gör.

Super Quadkamera.

Vare sig du vill fånga vida landskap, fokusera på riktig små detaljer eller ta en bild på natten, erbjuder Quadkameran professionell kvalitet med enkelhet.

Imponerande prestanda.

Galaxy A71 har en avancerad Octa-core-processor och upp till 8GB av RAM ger dig smidig och effektiv prestanda, så att du kan vara i nuet.


Utökad upplevelse.

Njut mer vad du älskar, med de utmärkta funktionerna i A71.

Maxa din dag.

Livet ska levas och mobilen ska hålla. Ett kraftfullt batteri på 4,500mAh gör att du kan streama, dela och spela länge. Med supersnabb laddning får du ny kraft på bara några minuter.

Skyddar varje lager.

Inbyggt i mobilens hård- och mjukvara försvarar Samsung Knox ditt innehåll från obehörigt intrång. Samsung Knox fungerar så fort du startar Galaxy A71 och skyddar din mest känsliga information mot skadliga hot.

Färgstark och bekväm design.

Med snygg design och mjuka hörn, är Galaxy A71 vacker att se på och den ligger bekvämt i handen. Dess premiumglansfinish gör den enkelt att hålla, och det rytmiska mönstret ger en unik känsla.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa Galaxy A71
Galaxy A71 React Case

Galaxy A71 React Case

Fodral med eleganta linjer och superslimmad form som förser din mobil med pålitligt Otterbox-skydd.

SEK 12

Månadsavgift

-

Engångskostnad