shopping_cart
Galaxy XCover Pro

Galaxy XCover Pro

Galaxy XCover Pro är tunn och lätt men ändå robust. Med en funktionell design och en stor Infinity-O-skärm är den bekväm att hålla och navigera.
Galaxy XCover Pro
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Pålitlig hållbarhet.

Galaxy XCover är IP68-klassad och standardiserad enligt MIL-STD 810G, vilket ger dig en bekväm användning samtidigt som den är tålig nog att klara tuffa miljöer.

Enastående upplösning.

6,3 tums-skärmen med hög upplösning ger optimal upplevelse av bilder, kartor och annat visuellt innehåll - även då du jobbar ute på fältet.

Förbättrad känslighet.

Den förbättrade skärmkänsligheten låter fältingenjörer, fabriksarbetare och konstruktionsbesättningar få arbetet att gå smidigt, även när handskar är ett krav.


En tuff arbetskamrat.

Galaxy XCover Pro är redo för allt tack vare dess tåliga design som är full av överlägsen prestanda.

Kameror för utomhusmotiv.

Galaxy XCover Pro's dubbla kamera på 25MP och 8MP och frontkamera på 13MP tar skarpa och fina bilder ute i terräng. Med Live focus-funktion kan du få suddig bakgrund om du vill framhäva ett objekt skarpare mot landskapet och är det dåligt med ljus kan du använda den starka LED-ficklampan.

Utbytbart batteri.

Kraften som ger lite mer. Galaxy XCover Pro är utrustad med kraftfullt och utbytbart batteri på 4,050mAh. Det betyder att du kan fokusera på innehållet istället för att leta strömkälla till ett tomt batteri.

Skyddar varje lager.

Inbyggt i mobilens hård- och mjukvara försvarar Samsung Knox ditt innehåll från obehörigt intrång, så fort du startar Galaxt XCover Pro. Knox erbjuder skydd i flera lager som säkrar din mest känsliga information från digitala hot.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa Galaxy XCover Pro
Galaxy XCover Pro Defender Case

Galaxy XCover Pro Defender Case

Skydd i flera lager som är tufft nog för livets alla utmaningar. Oroa dig mindre medan du jobbar, är på äventyr eller leker med barnen. Välj Defender Series för att skydda din enhet mot fallskador, smuts och repor.

SEK 24

Månadsavgift

-

Engångskostnad