shopping_cart
Galaxy XCover 4s

Galaxy XCover 4s

Robusthet och elegans som går hand i hand. Den tunna 9,7 mm Galaxy XCover 4s är gjord för att klara tuffa förhållanden och står på din sida i vått och torrt. Med sin halkfria yta ligger den säkert i handen när du är i rörelse.
Galaxy XCover 4s
One Device One Tree logo
One Device, One Tree
När du köper hårdvara från oss planterar vi ett träd. På så sätt blir ditt köp smartare och grönare. Läs mer

Tillförlitlig och hållbar.

Oavsett om du jobbar på en byggarbetsplats, fjällvandrar eller sysslar med olika sporter ute i det fria, kan du lita på att din enhet är både dammtät och vattentålig.

Upplösning som sticker ut.

Perfekt bildkvalitet var du än befinner dig. Den högupplösta 5,0-tumsskärmen på Galaxy XCover 4s ger optimal visning av foton, kartor och annat visuellt innehåll även ute i terrängen.

Ökad pekkänslighet.

Galaxy XCover 4s har en intuitiv skärm som gör att du kan använda den med vantarna på och fortsätta jobba utomhus eller bedriva utomhusaktiviteter utan problem.


Stabil — Från insidan ut.

Galaxy XCover 4s ger dig allt det fantastiska med Galaxy i ett kraftigt paket som fungerar i alla väder.

Fånga allt omkring dig.

Hög upplösning ger omgivningen skärpa. Den kraftfulla bakre kameran på 16 MP fångar situationen medan LED-blixten lyser upp den så att du kan fota även vid låg belysning. Dubbelklicka bara på hemknappen för snabb start, och börja plåta!

Extra mycket laddning.

Mer laddning för ännu längre användningstider och maxat nöje. Galaxy XCover 4s har ett batteri på 2 800 mAh som ser till att du har massor med laddning för att kunna arbeta eller streama innehåll utan avbrott.

Samsung Knox skyddar din information.

Samsung Knox är en kombination av inbyggd hårdvara och programvara som skyddar din telefon direkt från start. Genom flera säkerhetslager skyddar lösningen effektivt känslig information mot skadliga program och intrång.

Den senaste hårdvaran genom leasing

Få tag på fabriksnya mobiler, surfplattor och telefoner till ett smart pris. När ni leasar hårdvara från oss så kan ni använda enheterna som om det vore era egna under leasingperioden. När perioden är slut skickas enheterna tillbaka till oss och vi ser till att de får nytt liv eller kan användas till i produktion av nya enheter. Bra för kassan, för produktivitet och för miljön.

Leasa Galaxy XCover 4s